De koeien, varkens en kippen spelen een belangrijke rol op ons bedrijf. Zij dragen allemaal bij aan een verbetering van de bodem, biodiversiteit en gezond voedsel. Daarom produceren wij op kleinschalige wijze vlees. Het vlees wordt verwerkt door een ambachtelijke slager. Het wordt diepgevroren en gevacumeerd aangeboden in pakketten met verschillende onderdelen van het dier. Een pakket past makkelijk in je vriezer, is netjes geportioneerd en je bent zo voor langere tijd voorzien van eerlijk en lokaal vlees. De pakketten zijn samengesteld aan de hand van vierkantsverwaarding oftewel: van kop tot kont. Wij zorgen voor een gelijke verdeling van het luxe en minder luxe vlees. Wil je weten wanneer er vlees beschikbaar is? Schrijf je in voor Telerspost (onderaan de pagina) dan houden wij jou op de hoogte van het vleesaanbod of bezoek deze pagina!
vleespakket
Varkensvlees is beschikbaar vanaf half maart en rundvlees is beschikbaar vanaf half april.