Oogstaandeel

Wil jij deel uit maken van Telers van de Put? Neem een oogstaandeel! Met de aanschaf van een oogstaandeel krijg je (ongeveer) 25 weken lang een pakket met seizoensgroenten. Het oogstseizoen loopt van mei tot en met oktober. Er zijn vier verschillende soorten oogstaandelen:

  • Klein zonder kruiden (voor twee volwassenen)
  • Klein met kruiden (voor twee volwassenen)
  • Groot zonder kruiden (voor twee volwassen en twee kinderen)
  • Groot met kruiden (voor twee volwassen en twee kinderen).

 

De oogstaandelen met kruiden krijgen gegarandeerd 15 weken een flinke bos kruiden erbij. Voldoen de oogstaandelen niet aan je wensen? Neem gerust via de mail contact met ons op, dan zoeken we een oplossing.

klein

oogstaandeel

Het oogstaandeel klein is een pakket voor 2 (volwassen) personen en bestaat wekelijks uit ongeveer 5 a 6 verschillende soorten groenten. Als optie kan je het pakket nog verrijken met kruiden.

groot

oogstaandeel

Het oogstaandeel groot is een pakket voor 4 personen (2 volwassenen en 2 kinderen). Het pakket bestaat wekelijks uit ongeveer 5 a 6 verschillende soorten groenten. Als optie kan je het pakket nog verrijken met kruiden.

Ophaalmoment

De vers geoogste groenten kunnen op vrijdag tussen 13.00 en 18.00 of 20.00 uur worden opgehaald. Kan je een keer niet, of ben je op vakantie? Geef jouw aandeel voor die week weg aan een van je vrienden! We hebben twee ophaallocaties:

Ophaallocatie de Put
Hier staan de groente van jouw oogstaandeel  klaar in een krat. Als je het leuk vindt kan je een rondje maken door de tuin. De Put is gevestigd op Broekweg 10 in Wijk bij Duurstede. Hier kan je jouw groente ophalen tussen 13.00 uur en 20.00 uur.

Ophaallocatie Delicatessen Plus
Hier staan de groente van jouw oogstaandeel  klaar in een krat. Delicatessen Plus is gevestigd op Peperstraat  39A in Wijk bij Duurstede. Hier kan je jouw groente ophalen tussen 13.00 uur en 18.00 uur.