Oogstaandeel

Wil jij deel uit maken van Telers van de Put? Neem een oogstaandeel! Met de aanschaf van een oogstaandeel krijg je (ongeveer) 25 weken lang een pakket met seizoensgroenten. Het oogstseizoen loopt van mei tot en met oktober. Er zijn twee verschillende soorten pakketten, voldoen deze pakketten niet aan je wensen? Neem gerust via de mail contact met ons op, dan zoeken we een oplossing.

klein

oogstaandeel

Het oogstaandeel klein is een pakket voor 2 (volwassen) personen en bestaat wekelijks uit ongeveer 5 a 6 verschillende soorten groenten.  

groot

oogstaandeel

Het oogstaandeel groot is een pakket voor 4 personen (2 volwassenen en 2 kinderen). Het pakket bestaat wekelijks uit ongeveer 5 a 6 verschillende soorten groenten. 

Ophaalmoment

De vers geoogste groenten kunnen op zaterdag tussen 9.00 en 17.00 uur worden opgehaald. Kan je een keer niet, of ben je op vakantie? Geef jouw aandeel voor die week weg aan een van je vrienden! We hebben twee ophaallocaties:

Ophaallocatie de Put
Hier kan je aan de hand van een lijst jouw wekelijkse groenten verzamelen. Deze zijn al geoogst en staan klaar in kratten. Als je het leuk vindt kan je een rondje maken door de tuin. De Put is gevestigd op Broekweg 10 in Wijk bij Duurstede. 

Ophaallocatie Delicatessen Plus
Hier staan de groente van jouw oogstaandeel  klaar in een krat. Delicatessen Plus is gevestigd op Peperstraat  39A in Wijk bij Duurstede.