De Put, zo uniek!

Bij Telers van de Put kan je ook aanschuiven aan de Telerstafel. In samenwerking met mensen die ons inspireren creëren wij de Telerstafel. Zo zijn er al twee edities van de Moestuindiners met the Holy Kauw geweest, één editie van de Moestuin experience met Restaurant Lutum en één editie van Tuintaferelen met Spice First! Op deze pagina zie je het aanbod van het komend seizoen, 2024.

Moestuindiners met The Holy Kauw Company


Telers van de Put en The Holy Kauw Company: een bijzondere match, zowel in de tuin als in de keuken. Al twee jaar lang zijn de Moestuindiners in no time uitverkocht want wij creëren samen magische avonden op de Put. Wij beloven jullie dat de tafels vol met kleurrijk, vers en bijzonder lekker eten staan en daarbij staat natuurlijk een goed glas wijn óf een Holy Kauw Lemonade. En niet te vergeten, alles wordt geserveerd met een lach. Dat is de kracht van The Holy Kauw x Telers van de Put! 

VOLGEBOEKT | 29, 30, 31 augustus | diner van 18:00 uur tot 22:00 uur
Een welkomstdrankje, amuse, minimaal 7 gerechten, wijn/bier/lemonade, een warme drank en onbeperkt water voor € 95,- per persoon.

Moestuinexperience met Restaurant Lutum


Als sinds het eerste oogstmoment van de Telers zijn de heren van Restaurant Lutum erbij. Sindsdien maken zij van de Telersgroente geweldige creaties in hun restaurant. Na een succesvolle Moestuinexperience in 2023, is er dit jaar weer een kans om bij deze unieke Telerstafel aan te schuiven. Je krijgt een rondleiding van de Telers en een bijzondere lunch of diner met 8 of 12 creaties. Daarnaast is een aperitief, onbeperkt water en een warme drank aan het einde inbegrepen in de prijzen van de arrangementen hieronder. 

13 en 14 juli | lunch van 11:30 uur tot 16:00 uur 
8 creaties voor € 85,- per persoon en daarbij een arrangement van wijn voor € 45,- of 0,0% of 1/2 wijn voor € 35,- per persoon.

12, 13 en 14 juli | diner van 17:00 tot 22:00 uur 

12 creaties voor € 125,- per persoon en daarbij een arrangement van wijn voor € 70,- of 0,0% of 1/2 wijn voor € 50,- per persoon.

 

 


Voorwaarden Telerstafels 

RESERVEREN MOESTUINDINER MET THE HOLY KAUW COMPANY

Stuur een e-mail naar info@telersvandeput.nl met datum en tijd van de activiteit waar jij bij wilt zijn. We reageren op jouw reservering per mail met een betaalverzoek en wanneer deze is voldaan dan is de inschrijving definitief. Let op vol = vol!

Annuleren: tot 14 dagen na de aankoop van het ticket kan je deze annuleren.

Vega/vlees: de menu’s zijn met name geïnspireerd op groentes en er wordt ook (minimaal) gebruik gemaakt van lokaal vlees/vis. Wil je een volledig vegetarisch menu? Laat het ons weten bij de reservering.    

Dieetwensen: indien we rekening moeten houden met allergieën of dieetwensen, dan horen we het graag bij de reservering. Wij kunnen beperkte aanpassingen doorvoeren in de menu’s, dus stuur ons een mail met de wenselijke dieetvoorkeur en dan laten wij weten wat wel en wat niet kan.

Locatie: bij slecht weer wordt de activiteit verzet omdat er geen binnenlocatie is bij Telers van de Put. Je zult hier ten alle tijden een e-mail van krijgen als dit het geval is. 

Foto’s: het kan zijn dat er een fotograaf/videograaf bij de diners aanwezig is. Door het evenement te betreden ga je akkoord met dat je mogelijk wordt vastgelegd. 

RESERVEREN MOESTUINEXPERIENCE MET RESTAURANT LUTUM

Ga naar Restaurant Lutum en reserveer met datum en tijd van het diner waar jij bij wilt zijn. Je krijgt een bevestiging via de mail. Let op vol = vol!

Annuleren: tot 14 dagen na de aankoop van het ticket kan je deze annuleren.

Vega/vlees: de menu’s zijn met name geïnspireerd op groentes en er wordt ook (minimaal) gebruik gemaakt van lokaal vlees/vis. Wil je een volledig vegetarisch menu? Laat het ons weten bij de reservering.    

Dieetwesen: indien we rekening moeten houden met allergieën of dieetwensen, dan horen we het graag bij de reservering. Wij kunnen beperkte aanpassingen doorvoeren in de menu’s, dus stuur ons een mail met de wenselijke dieetvoorkeur en dan laten wij weten wat wel en wat niet kan.

Locatie: bij slecht weer wordt de activiteit verplaatst naar het restaurant omdat er geen binnenlocatie is bij Telers van de Put. Je zult hier ten alle tijden een e-mail van krijgen als dit het geval is. 

Foto’s: het kan zijn dat er een fotograaf/videograaf bij de diners aanwezig is. Door het evenement te betreden ga je akkoord met dat je mogelijk wordt vastgelegd. 

contact

opnemen