Over ons
Wij zijn Maud en Felix, de Telers van de Put. Beide zijn wij opgegroeid in de Kromme Rijnstreek, waar onze liefde voor de natuur en het buiten zijn is ontstaan. Een aantal jaar geleden sloeg de vonk tussen ons over en gingen de gesprekken al snel over onze gedeelde passies; koeien, eten, reizen en het starten van een eigen onderneming. Wij hebben allebei Dier- en Veehouderij gestudeerd aan de HAS Hogeschool in Den Bosch en hebben ruime werkervaring in de melkveehouderij sector, zowel in Nederland als in het buitenland.
Felix
Ik geloof dat verandering van het voedselsysteem mogelijk is
Maud
Ik heb een diep verlangen om de wereld een stukje beter te maken
Onze inspiratie
In 2021 hebben we met onze camper door Europa gereisd. Naast het zien van het vele moois wat Europa te bieden heeft, hebben wij deze tijd ook gebruikt om op verschillende plekken te werken. Zo hebben we onder andere inspiratie opgedaan bij een permacultuurtuin in Spanje, bij de druivenoogst in Oostenrijk en bij een zelfvoorzienende Agriturismo op Sardiniƫ. Wij hebben tijdens de reis ook ons bedrijfsplan concreet gemaakt en in januari 2022 gestart met Telers van de Put. In ons bedrijf komt hetgeen waar wij voor staan samen. Dat is een locatie waar wij, op kleinschalige wijze met aandacht en respect voor dier en natuur, voedsel produceren voor onszelf en anderen. Onze missie is om anderen te inspireren en te laten zien dat voedselproductie in samenwerking met de natuur mogelijk is. Hierbij willen wij focussen op weten wat je eet en weten wat wanneer groeit en bloeit.