Het seizoen van de Inspiratie Locatie 2023 is ten einde. We hebben fantastische events georganiseerd, wil jij weten wat? Kijk op onze Instagram

RESERVEREN: stuur een e-mail naar info@telersvandeput.nl met datum en tijd van de activiteit waar jij bij wilt zijn. We reageren op jouw reservering per mail met een betaalverzoek en wanneer deze is voldaan dan is de inschrijving definitief. Let op vol = vol!

ANNULEREN: tot 14 dagen na de aankoop van het ticket kan je deze annuleren.

VEGA/VLEES: de menu’s zijn met name geïnspireerd op groentes maar er wordt ook (minimaal) gebruik gemaakt van lokaal vlees/vis. Wil je een volledig vegetarisch menu? Laat het ons weten bij de reservering.    

DIEETWENSEN: indien we rekening moeten houden met allergieën of dieetwensen, dan horen we het graag bij de reservering. Wij kunnen beperkte aanpassingen doorvoeren in de menu’s, dus stuur ons een mail met de wenselijke dieetaanpassing en dan laten wij weten wat wel en wat niet kan.

BUITEN LOCATIE: bij slecht weer wordt de activiteit verzet omdat er geen binnenlocatie is bij Telers van de Put. Je zult hier ten alle tijden een e-mail van krijgen als dit het geval is. 

FOTO’S: het kan zijn dat er een fotograaf/videograaf bij de diners aanwezig is. Door het evenement te betreden ga je akkoord met dat je mogelijk wordt vastgelegd. 

 

contact

opnemen