De Put, zo uniek!

Bij Telers van de Put kan je ook aanschuiven aan de Telerstafel. In samenwerking met mensen die ons inspireren creëren wij de Telerstafel. Zo zijn er al twee edities van de Moestuindiners met the Holy Kauw geweest, één editie van de Moestuin experience met Restaurant ’t Klooster en één editie van Tuintaferelen met Spice First! 

In april 2024 worden de Telerstafels van dit seizoen bekend gemaakt, so stay tuned!

Samen tafelen!

Eeuwenlang is gezamenlijk tafelen al een moment om samen te komen. Niks is leuker dan samen eten. Behalve; je eigen verbouwde groenten eten. Een aantal keer per jaar organiseren wij een Telerstafel. Die dagen koken we (samen met anderen) uit de moestuin en wordt er gegeten, gedanst en gedronken op ons erf. 

VOORWAARDEN

RESERVEREN: stuur een e-mail naar info@telersvandeput.nl met datum en tijd van de activiteit waar jij bij wilt zijn. We reageren op jouw reservering per mail met een betaalverzoek en wanneer deze is voldaan dan is de inschrijving definitief. Let op vol = vol!

ANNULEREN: tot 14 dagen na de aankoop van het ticket kan je deze annuleren.

VEGA/VLEES: de menu’s zijn met name geïnspireerd op groentes maar er wordt ook (minimaal) gebruik gemaakt van lokaal vlees/vis. Wil je een volledig vegetarisch menu? Laat het ons weten bij de reservering.    

DIEETWENSEN: indien we rekening moeten houden met allergieën of dieetwensen, dan horen we het graag bij de reservering. Wij kunnen beperkte aanpassingen doorvoeren in de menu’s, dus stuur ons een mail met de wenselijke dieetaanpassing en dan laten wij weten wat wel en wat niet kan.

BUITEN LOCATIE: bij slecht weer wordt de activiteit verzet omdat er geen binnenlocatie is bij Telers van de Put. Je zult hier ten alle tijden een e-mail van krijgen als dit het geval is. 

FOTO’S: het kan zijn dat er een fotograaf/videograaf bij de diners aanwezig is. Door het evenement te betreden ga je akkoord met dat je mogelijk wordt vastgelegd. 

 

contact

opnemen