Met veel trots presenteren wij dit seizoen heerlijke activiteiten in samenwerking met mensen die ons inspireren en blij maken! 

Tuintaferelen met Spice First

Spice First en Telers van de Put slaan de handen ineen en organiseren Tuintaferelen! Bij aankomst ontvang je een lekker drankje en een ‘Tour de Telers’. Maud geeft een korte rondleiding door de moestuin. Daarna begint de workshop over specerijen waarin je specerijen leer herkennen, combineren en je leer hoe je je groente een spicy – maar niet altijd pittige – opkikker kunt geven! Je gaat zelf aan de slag met verschillende salsa’s, dips en masala’s. ‘S avonds schuif je aan voor een intiem tuindiner en proef je wat je hebt gemaakt tijdens de workshop!

16 juni | 14:00 - 20:00 uur

voor €95,- per persoon voor rondleiding, workshop en diner incl. alcoholvrije drank of halfvolle wijnglazen of voor €110,- per persoon voor rondleiding, workshop en diner incl. volle wijnglazen

Moestuinexperience met Restaurant 't Klooster

Als sinds het eerste oogstmoment van de Telers zijn de heren van Restaurant ’t Klooster erbij. Sindsdien maken zij van de Telersgroente geweldige creaties in hun restaurant. Nu is het tijd voor dé moestuinexperience: een rondleiding van de Telers en een bijzonder diner met 10 of 12 creaties. Daarnaast is een aperitief, onbeperkt water en een warme drank aan het einde inbegrepen in de prijzen van de arrangementen hiernaast. 

22 juli | diner van 16:00 - 22:00 | 12 creaties

voor €165,- per persoon voor 0,0% pairing of halfvolle wijnglazen en €175,- per persoon voor volle wijnglazen en 12 creaties.

23 juli | lunch 11:00 of diner 17:00 | 10 creaties

voor €120,- per persoon voor 0,0% pairing of halfvolle wijnglazen en €132,50 per persoon voor volle wijnglazen en 10 creaties.

Moestuindiner met The Holy Kauw

The Holy Kauw komt weer koken bij Telers van de Put! Vorig jaar was het een enorm succes met ruim gevulde tafels vol kleurrijke en verrassende (groente) gerechten. De tafel was de hele avond lang gevuld met gerechten die iedereen die aanschoof kon delen. Dus wat zeg je ervan? Een zwoele zomeravond op het platteland met een glas wijn in de hand en de geweldige gerechten van The Holy Kauw? 

8 september | diner 18:00 - 22:00 uur

9 september | diner 18:00 - 22:00 uur = VOL

voor €89,- per persoon voor een aperitief, diner met minimaal 6 gangen inclusief dranken zoals rode en witte wijn, bier en Holy Limonades

9 september | lunch 13:00 - 17:00 uur

voor €89,- per persoon voor een aperitief, diner met minimaal 6 gangen inclusief dranken zoals rode en witte wijn, bier en Holy Limonades

RESERVEREN: stuur een e-mail naar info@telersvandeput.nl met datum en tijd van de activiteit waar jij bij wilt zijn. We reageren op jouw reservering per mail met een betaalverzoek en wanneer deze is voldaan dan is de inschrijving definitief. Let op vol = vol!

ANNULEREN: tot 14 dagen na de aankoop van het ticket kan je deze annuleren.

VEGA/VLEES: de menu’s zijn met name geïnspireerd op groentes maar er wordt ook (minimaal) gebruik gemaakt van lokaal vlees/vis. Wil je een volledig vegetarisch menu? Laat het ons weten bij de reservering.    

DIEETWENSEN: indien we rekening moeten houden met allergieën of dieetwensen, dan horen we het graag bij de reservering. Wij kunnen beperkte aanpassingen doorvoeren in de menu’s, dus stuur ons een mail met de wenselijke dieetaanpassing en dan laten wij weten wat wel en wat niet kan.

BUITEN LOCATIE: bij slecht weer wordt de activiteit verzet omdat er geen binnenlocatie is bij Telers van de Put. Je zult hier ten alle tijden een e-mail van krijgen als dit het geval is. 

FOTO’S: het kan zijn dat er een fotograaf/videograaf bij de diners aanwezig is. Door het evenement te betreden ga je akkoord met dat je mogelijk wordt vastgelegd. 

 

contact

opnemen